PANIC SPREAD IN RESTAURANTS, CAFES AND HOTELS OF MYKONOS FOR MILLIONS EUROS OF LOSSES! - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!





ENGLISH

Panic spread out in Mykonos as soon as the news was learned that in Italy they charge 2 EUROS to cut the toast in half, while in Mykonos it is FREE!

Frightened but also enraged, the businessmen of Mykonos commissioned Chartered Accountants to calculate their losses, with the first information talking about MILLIONS OF EUROS!

A tsunami of layoffs of Marketing Managers followed, on the grounds that they did not think of charging for cutting the toast in half before the Italians!

Mykonos businessmen are considering the following additional charges to balance their losses:

CUTTING THE TOMATO IN THE TOMATO SALAD: 50 EUROS

PLACING NAPKINS ON THE TABLE: 30 EUROS

PLACING A FORK ON THE TABLE: 30 EUROS

PLACING A KNIFE ON THE TABLE: 30 EUROS

PLACING A BOTTLE OF WATER ON THE TABLE: 50 EUROS

OPENING A BOTTLE OF WATER: 40 EUROS

SMILE TO CUSTOMERS: 100 EUROS




ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Πανικός έχει ξεσπάσει στην Μύκονο μόλις μαθεύτηκε η είδηση ότι στην Ιταλία χρεώνουν 2 ΕΥΡΩ το κόψιμο του τοστ στην μέση, ενώ στην Μύκονο είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Έντρομοι αλλά και εξοργισμένοι οι επιχειρηματίες της Μυκόνου ανέθεσαν σε Ορκωτούς Λογιστές τον υπολογισμό των απώλειων τους, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

Ακολούθησε τσουνάμι απολύσεων των υπευθύνων Marketing, με την αιτιολογία ότι δεν σκέφθηκαν την χρέωση του κοψίματος του τοστ στην μέση πριν από τους Ιταλούς!

Οι επιχειρηματίες της Μυκόνου εξετάζουν τις κάτωθι επιπρόσθετες χρεώσεις για την αντιστάθμιση των απώλειων τους:

ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ: 50 ΕΥΡΩ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΩΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ: 30 ΕΥΡΩ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΗΡΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ: 30 ΕΥΡΩ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ: 30 ΕΥΡΩ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΙΑΛΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ: 50 ΕΥΡΩ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΙΑΛΗΣ ΥΔΑΤΟΣ: 40 ΕΥΡΩ

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ: 100 ΕΥΡΩ